Fröseke Folkets Hus

Fröseke biograf hittar du i folkets hus på Skolgatan 23 i Fröseke. Här visas en blandning av de senaste filmerna, premiärer, klassiker, barnfilmer och dokumentärer. Vår digitala bioutrustning med 7.1 surroundljud ger dig en härlig bioupplevelse. Luta dig tillbaka i en skön biofåtölj med en strut nypoppade popcorn från vår popcornmaskin. I entrén kan du förutom popcorn även köpa godis och dryck.

I Fröseke har det bedrivits biografverksamhet i folkets hus sedan 1967. I det nya moderna folkets hus har vi visat bio sedan 2012, då den nya byggnaden stod klar.

2012 genomförde Film i Glasriket ett EU-projekt då 4 st digitala biografutrustningar köptes in, dessa delades av biograferna i Film i Glasriket. Fröseke folkets hus fick tillgång till en digital bioprojektor som delades med Alsterbro folkets hus.

2019 genomfördes ett bioprojekt för att köpa in en egen filmprojektor, en filmserver, en ny filmduk samt en uppgradering av ljudanläggningen till 7.1 surroundljud. Projektet finansierades med hjälp av bidrag från Filminstitutet, Uppvidinge Kommun och Sparbanksstiftelsen samt med egna medel.

Besöksadress:
Skolgatan 23,
360 77 Fröseke

Biljetter/Info: 0481-641 81
Hemsida: www.frosekebygden.se
E-post: bio@frosekebygden.se